Vackert med glas

Nu packar vi upp massor av nyheter. Vi får så mycket fint. Idag har vi bland annat packat upp vackra glasvasar och små lyktor från Miljögården och IC Lauring. Det är bara så mycket fint i vår butik nu. Om man får lov att bara vara lite partisk:). Man kan väl säga som så att med alla dessa nyheter som trillar in nu så har vi julafton varje dag hos oss. Just dessa lyktor får följa med mig hem idag. Kommer att bli så fint. Tror faktiskt att den ena lyktan kommer att få tjänstgöra som vas med några ranunkler och körsbärskvistar till helgen.
Ha nu en härlig marshelg. På återseende.

Medelhavskänsla

Får vi bjuda på lite medelhavskänsla så här i mitten av februari? Vi har fått in helt fantastiskt fina citrusträd, olivträd och Lagerträd. Dessa skönheter trivs som allra bäst i lite svalare miljöer under vinterhalvåret för att till våren (frostfritt) få komma ut i trädgården. Sparsamt med vatten och gödning under vintertid är också något medelhavsväxter vill ha. Visst får man väl en liten längtan sommar, sol och värme nu? Kan ju passa bra att tjuvstarta lite så här i februari med ett vackert citronträd.
Nu önskar vi er alla en skön helg. På återseende.

20140221-150040.jpg

20140221-150110.jpg

Alla hjärtans dag

Det är väl ingen som missat att det är alla hjärtans dag den 14/2? Det är dagen då vi ska visa våra nära och kära uppskattning och kärlek. Vad passar väl bättre än ett fång vackra rosor eller choklad? Eller varför inte
både och? Man kan väl aldrig få för mycket av det goda??
Man kan ju tycka att det är lite synd att det måste till en speciell dag för kärlek. Här hos oss på Blomsterlandet har vi Alla Hjärtans Dag alla dagar.
Nu önskar vi på Blomsterlandet Er alla en riktigt kärleksfull Alla Hjärtans Dag!!

20140213-112404.jpg

Jularrangemang

Nu har vi fyllt butiken med mängder av fantastiska jularrangemang. Allt ifrån den traditionella julgruppen till det mer personliga arrangemanget hittar du nu hos oss. Vill du beställa ditt alldeles egna, lite mer personliga jularrangemang så tala med våra duktiga florister i snittavdelningen. De hjälper dig mer än gärna.
Nu önskar vi er alla en riktigt härlig helg. På återseende

20131213-144716.jpg

Ernst

Vad sägs om ett litet julklappstips så här veckorna före jul?? Måste slå ett litet slag för Ernst Kirschsteigers underbara muggar med Ernst underfundiga citat. Visst är det väl passande med en mugg med citatet ”här sitter jag och känner in rummet” ?
Muggarna kostar endast 99:- st. Vi har även fler artiklar i Ernst serie så som mortlar, ljusstakar, stjärnor, karaffer…….
Säger som Ernst: i det enkla bor det vackra!!!!

Önskar er alla en riktigt härlig helg.

20131206-110139.jpg

Advent

Nu står första advent för dörren. Som vi har väntat på att få pynta och lysa upp vintermörkret. Nu är butiken full av julpynt, adventsstjärnor, tomtar ja allt du behöver för en riktigt stämningsfull jul.
Måste bara få bjuda på ett litet recept på världens enklaste glöggtilltugg.
” Annicas laxbollar”
Ca 200 gr lax ( kallrökt är godast)
1,5 burkar cantadou färskost med pepparrot.
Gräslök

Finhacka laxen och blanda med osten. Rulla smeten till små bollar. Rulla bollarna i finklippt gräslök. Låt bollarna stå i kyl minst 1 timma. Sedan är det bara att njuta till glöggminglet.

Önskar er alla en riktigt härlig adventshelg.

20131129-102113.jpg

Amaryllisfrossa

Nu är de äntligen här!!! Snittamaryllis i mängder av olika härliga färger. Måste nog säga att detta är en personlig favoritblomma. Pampig, hållbar och finns i så många fina färger. Dessutom kan man göra så mycket vackert med dom. Denna veckan kan vi riktigt frossa i dessa undebara blommor då vi tar 25:- st för stora och kraftiga amaryllisar. Ordinarie pris är det dubbla. Så gör som jag köp hem ett par amaryllisar och du har fått lyxblommor som du kan njuta länge av för en väldigt liten peng.
Önskar er alla en fortsatt skön dag
På återseende

20131120-153121.jpg

Farsdag

Glöm nu inte lilla pappa på söndag:). Visst är han väl värd en blomma. Denna vecka har vi helt fantastiskt fina rosor för endast 10:- st!! Japp ni läste rätt. 10:- st för stora, kraftiga rosor i många olika färger. Varmt välkomna! Ha nu en riktigt skön helg. På återseende.

20131108-153544.jpg

Dags för gravsmyckning

Nu har vi lagt granris, en vacker krans och tänt ett ljus på mammas grav. Fridfullt och vackert. Nu önskar vi er alla en skön All Helgonahelg. Glöm inte att tända ett ljus för nära och kära som inte längre finns bland oss.
På återseende.

20131031-142833.jpg

Julen e här

Nu har julen kommit till oss på Blomsterlandet. Lite tidigt kan tyckas men visst är det väl mysigt?? Vi vill njuta länge av den underbara julen. Måste bara få dela med mig av en supergod och enkel ost som passar finfint till pepparkakan och glöggen.
Man tar en liten burk stiltonost och skär bort det översta lagret. Därefter häller man på någon deciliter portvin. Blanda ihop, på med lock och ställ i kyl i ett par dagar. Sen är det bara att njuta!!
Nu önskar vi er alla en riktigt skön helg. På återseende.

20131026-080342.jpg